Η Équipe άλλαξε το λογότυπο της! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Équipe άλλαξε το λογότυπο της! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η «Équipe» άλλαξε το λογότυπο της για τον Τόνι Πάρκερ κι αφιερώνει το αυριανό πρωτοσέλιδο στον κορυφαίο Γάλλο NBAer που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Ο Γάλλος γκαρντ βγήκε στη σύνταξη και η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της πατρίδας του «L’Équipe» αφιέρωσε το λογότυπο και το πρωτοσέλιδό της στον μεγάλο Πάρκερ.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE