ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Κοινότητα Φλάσου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Κοινότητα Φλάσου

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε γύρω στις 11:00 της Τρίτης (11/6) η πυρκαγιά στο δρόμο Λινού – Φλάσου στην Επαρχία Λευκωσίας, η οποία ξέσπασε η ώρα 10:50 αφού έκαψε 2 δεκάρια ιδιωτικής γης καλυμμένα με χαμηλή άγρια βλάστηση και ελαιόδεντρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, χάρη στην άμεση και αποτελεσματική επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο ενώ για την κατάσβεσή της εργάστηκαν 14 άτομα του Τμήματος Δασών με 4 πυροσβεστικά οχήματα, 3 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1 πυροσβεστικό όχημα καθώς και ένας γεωργικός ελκυστήρας.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Ο Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν συνέβαλαν στην ασφάλεια των Στενών του Ορμούζ, αλλά και για την αδυναμία προώθησης των σχεδίων του σχετικά με την απόκτηση της Γροιλανδίας, εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ευρώπη, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, που μίλησε στο Reuters τη Μεγάλη Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE