ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Κοινότητα Φλάσου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Κοινότητα Φλάσου

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε γύρω στις 11:00 της Τρίτης (11/6) η πυρκαγιά στο δρόμο Λινού – Φλάσου στην Επαρχία Λευκωσίας, η οποία ξέσπασε η ώρα 10:50 αφού έκαψε 2 δεκάρια ιδιωτικής γης καλυμμένα με χαμηλή άγρια βλάστηση και ελαιόδεντρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, χάρη στην άμεση και αποτελεσματική επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο ενώ για την κατάσβεσή της εργάστηκαν 14 άτομα του Τμήματος Δασών με 4 πυροσβεστικά οχήματα, 3 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1 πυροσβεστικό όχημα καθώς και ένας γεωργικός ελκυστήρας.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασε την ζωή του 68χρονος στην Αυδήμου -  Έκλεισε ο δρόμος - Λεπτομέρειες

Βίντεο - Τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασε την ζωή του 68χρονος στην Αυδήμου - Έκλεισε ο δρόμος - Λεπτομέρειες

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε  σήμερα το απόγευμα (22/10), στον δρόμο Αυδήμου – Ανώγυρας, ο οποίος έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.