ΠΑΦΟΣ: Βαρύ πρόστιμα σε 45χρονο- Ακριβά θα πληρώσει το 'χόμπι' του

ΠΑΦΟΣ: Βαρύ πρόστιμα σε 45χρονο- Ακριβά θα πληρώσει το 'χόμπι' του

Υπόθεση λαθροθηρίας διερευνά η Αστυνομία Πάφου και η Υπηρεσία Θήρας. 45χρονος καλείται να πληρώσει 'τσουχτερο' πρόστιμα για τις σιδηροπαγίδες που εντοπίστηκαν στο υποστατικό του.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε έρευνα που έγινε στην κατοικία 45χρονου σε χωριό της Επαρχίας Πάφου, εντοπίστηκαν 11 μεταλλικές σιδηροπαγίδες.

Τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν ενώ ακολούθως εκδόθηκε στον 45χρονο από την Υπηρεσία εξώδικο πρόστιμο ύψους 7 χιλ. ευρώ .

Ο 45χρονος κατέβαλε το ποσό και αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE