ΕΚΡΗΞΗ – ΕΓΚΩΜΗ: «Ευτυχώς… αλλιώς εν θα έφκαινα που σπίτι μου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΚΡΗΞΗ – ΕΓΚΩΜΗ: «Ευτυχώς… αλλιώς εν θα έφκαινα που σπίτι μου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εκκωφαντικός ήταν ο θόρυβος από την έκρηξη που σημειώθηκε στο K – Cineplex, με αποτέλεσμα να αναστατωθούν οι κάτοικοι των γύρω περιοχών.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Σύμφωνα με μαρτυρίες που κατέχει το ThemaOnline, από τον εκκωφαντικό κρότο της έκρηξης αναστατώθηκαν ακόμα και κάτοικοι του Αγίου Δομετίου.

Πρόσωπο που κατοικεί πλησίον του κινηματογράφου, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ανέφερε πως η έκρηξη που σημειώθηκε στις 4:40 τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/6) είχε ως αποτέλεσμα να το ξυπνήσει.

«Ευτυχώς που μετά που 5 λεπτά, άκουσα πυροσβεστικές», ανέφερε και συμπλήρωσε ότι αλλιώς δεν θα έβγαινε από το σπίτι, λόγω του ότι τρομοκρατήθηκε, αφού η έκρηξη ήταν ισχυρή και δεν γνώριζε τι ακριβώς είχε συμβεί. 

Να θυμίσουμε ότι η έκρηξη οφείλεται σε ατύχημα και όχι σε κακόβουλη ζημιά, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ThemaOnline, ο ιδιοκτήτης του κινηματογράφου K – Cineplex στην Έγκωμη.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE