ΕΚΡΗΞΗ – ΕΓΚΩΜΗ: «Ευτυχώς… αλλιώς εν θα έφκαινα που σπίτι μου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΚΡΗΞΗ – ΕΓΚΩΜΗ: «Ευτυχώς… αλλιώς εν θα έφκαινα που σπίτι μου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εκκωφαντικός ήταν ο θόρυβος από την έκρηξη που σημειώθηκε στο K – Cineplex, με αποτέλεσμα να αναστατωθούν οι κάτοικοι των γύρω περιοχών.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Σύμφωνα με μαρτυρίες που κατέχει το ThemaOnline, από τον εκκωφαντικό κρότο της έκρηξης αναστατώθηκαν ακόμα και κάτοικοι του Αγίου Δομετίου.

Πρόσωπο που κατοικεί πλησίον του κινηματογράφου, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ανέφερε πως η έκρηξη που σημειώθηκε στις 4:40 τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/6) είχε ως αποτέλεσμα να το ξυπνήσει.

«Ευτυχώς που μετά που 5 λεπτά, άκουσα πυροσβεστικές», ανέφερε και συμπλήρωσε ότι αλλιώς δεν θα έβγαινε από το σπίτι, λόγω του ότι τρομοκρατήθηκε, αφού η έκρηξη ήταν ισχυρή και δεν γνώριζε τι ακριβώς είχε συμβεί. 

Να θυμίσουμε ότι η έκρηξη οφείλεται σε ατύχημα και όχι σε κακόβουλη ζημιά, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ThemaOnline, ο ιδιοκτήτης του κινηματογράφου K – Cineplex στην Έγκωμη.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE