Νέες παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά F-16

Νέες παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά F-16

Συνεχίζονται και την Τετάρτη (12/6) οι παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη. Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης δύο τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από το Φαρμανκονήσι, το Αγαθονήσι και τη νήσο Κουνέλι.

Tα δύο τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από το Φαρμακονήσι σε ύψος 27.000 ποδών ενώ ένα λεπτό αργότερα έκαναν υπερπτήση πάνω από το Αγαθονήσι σε ύψος 26.000 ποδών. Και στις τρεις περιπτώσεις αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά.

Σημειώνεται ότι χθες, Τρίτη, είχαν γίνει άλλες πέντε παραβιάσεις.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.