Νέες παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά F-16

Νέες παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά F-16

Συνεχίζονται και την Τετάρτη (12/6) οι παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη. Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης δύο τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από το Φαρμανκονήσι, το Αγαθονήσι και τη νήσο Κουνέλι.

Tα δύο τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από το Φαρμακονήσι σε ύψος 27.000 ποδών ενώ ένα λεπτό αργότερα έκαναν υπερπτήση πάνω από το Αγαθονήσι σε ύψος 26.000 ποδών. Και στις τρεις περιπτώσεις αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά.

Σημειώνεται ότι χθες, Τρίτη, είχαν γίνει άλλες πέντε παραβιάσεις.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE