Υπουργός Υγείας: Αχρείαστη ένταση δημιουργεί η έρευνα της ΕΠΑ στον ΠΙΣ την ώρα της μεταρρύθμισης

Υπουργός Υγείας: Αχρείαστη ένταση δημιουργεί η έρευνα της ΕΠΑ στον ΠΙΣ την ώρα της μεταρρύθμισης

Η έρευνα της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού (ΕΠΑ) δημιουργεί αχρείαστη ένταση την ώρα της μεγάλης μεταρρυθμιστικής προσπάθειας, λέει ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Στο λογαριασμό του στο twitter, ο Υπουργός Υγείας αναφέρει ότι «η έρευνα της ΕΠΑ στον ΠΙΣ δημιουργεί αχρείαστη ένταση την ώρα της μεγάλης μεταρρυθμιστικής προσπάθειας που καταβάλλουμε με την εφαρμογή τουΓεΣΥ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE