Διοικητής ΚΤΚ: Να προλάβουμε τις ανησυχίες που υπάρχουν διεθνώς πριν επηρεάσουν την Κύπρο

Διοικητής ΚΤΚ: Να προλάβουμε τις ανησυχίες που υπάρχουν διεθνώς πριν επηρεάσουν την Κύπρο

Την ανάγκη δημιουργίας κουλτούρας πρόληψης έναντι των οικονομικών αβεβαιοτήτων και ανησυχιών που υπάρχουν διεθνώς πριν αυτές να επηρεάσουν και την Κύπρο, τόνισε ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρο (ΚΤΚ) Κωνσταντίνος Ηροδότου, σε ομιλία του σε εκδήλωση για τα 50χρονα του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου (ΣΤΚ).

 
Παράλληλα σημείωσε ότι η καταπολέμηση του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος είναι μονόδρομος για την Κύπρο, όχι μόνο επειδή το επιβάλλουν οι κανονισμοί αλλά επειδή υπάρχει και ευρύτερο οικονομικό όφελος τόσο στον καταναλωτή όσο και στο τραπεζικό σύστημα.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE