Διοικητής ΚΤΚ: Να προλάβουμε τις ανησυχίες που υπάρχουν διεθνώς πριν επηρεάσουν την Κύπρο

Διοικητής ΚΤΚ: Να προλάβουμε τις ανησυχίες που υπάρχουν διεθνώς πριν επηρεάσουν την Κύπρο

Την ανάγκη δημιουργίας κουλτούρας πρόληψης έναντι των οικονομικών αβεβαιοτήτων και ανησυχιών που υπάρχουν διεθνώς πριν αυτές να επηρεάσουν και την Κύπρο, τόνισε ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρο (ΚΤΚ) Κωνσταντίνος Ηροδότου, σε ομιλία του σε εκδήλωση για τα 50χρονα του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου (ΣΤΚ).

 
Παράλληλα σημείωσε ότι η καταπολέμηση του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος είναι μονόδρομος για την Κύπρο, όχι μόνο επειδή το επιβάλλουν οι κανονισμοί αλλά επειδή υπάρχει και ευρύτερο οικονομικό όφελος τόσο στον καταναλωτή όσο και στο τραπεζικό σύστημα.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE