Διοικητής ΚΤΚ: Να προλάβουμε τις ανησυχίες που υπάρχουν διεθνώς πριν επηρεάσουν την Κύπρο

Διοικητής ΚΤΚ: Να προλάβουμε τις ανησυχίες που υπάρχουν διεθνώς πριν επηρεάσουν την Κύπρο

Την ανάγκη δημιουργίας κουλτούρας πρόληψης έναντι των οικονομικών αβεβαιοτήτων και ανησυχιών που υπάρχουν διεθνώς πριν αυτές να επηρεάσουν και την Κύπρο, τόνισε ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρο (ΚΤΚ) Κωνσταντίνος Ηροδότου, σε ομιλία του σε εκδήλωση για τα 50χρονα του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου (ΣΤΚ).

 
Παράλληλα σημείωσε ότι η καταπολέμηση του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος είναι μονόδρομος για την Κύπρο, όχι μόνο επειδή το επιβάλλουν οι κανονισμοί αλλά επειδή υπάρχει και ευρύτερο οικονομικό όφελος τόσο στον καταναλωτή όσο και στο τραπεζικό σύστημα.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE