Κ. Ιωάννου: «Αχρείαστη ένταση δημιουργεί η έρευνα της ΕΠΑ στον ΠΙΣ την ώρα της μεταρρύθμισης»

Κ. Ιωάννου: «Αχρείαστη ένταση δημιουργεί η έρευνα της ΕΠΑ στον ΠΙΣ την ώρα της μεταρρύθμισης»

Η έρευνα της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού (ΕΠΑ) δημιουργεί αχρείαστη ένταση την ώρα της μεγάλης μεταρρυθμιστικής προσπάθειας, λέει ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Στο λογαριασμό του στο twitter, ο Υπουργός Υγείας αναφέρει ότι «η έρευνα της ΕΠΑ στον ΠΙΣ δημιουργεί αχρείαστη ένταση την ώρα της μεγάλης μεταρρυθμιστικής προσπάθειας που καταβάλλουμε με την εφαρμογή τουΓεΣΥ».

Σεβόμαστε, σημειώνει, την ανεξαρτησία της ΕΠΑ αλλά την ίδια ώρα δεδομένος είναι και ο σεβασμός μας στην ιατρική οικογένεια παρά τις διαφωνίες μας με ΠΙΣ.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία –  Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία – Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με στόχο γνωστό 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE