ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Ξεκαθαρίζει ο Προδρόμου – «Δεν χρειάζεται η διοργάνωση εράνων»

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Ξεκαθαρίζει ο Προδρόμου – «Δεν χρειάζεται η διοργάνωση εράνων»

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Πρόδρομου Προδρόμο για τα εγκλήματα του 35χρονου καθ΄ ομολογία συρροή δολοφόνου.

Συγκεκριμένα ο κύριος Προδρόμου τονίζει πως με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 15 Μαΐου 2019, διευκρινίζεται ότι η έγκριση για κάλυψη των εξόδων των κηδειών των θυμάτων του φερόμενου κατά συρροή δολοφόνου, συμπεριλαμβάνει και την κατασκευή τάφου και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται η διοργάνωση εράνων γι’ αυτό τον σκοπό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE