ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Ξεκαθαρίζει ο Προδρόμου – «Δεν χρειάζεται η διοργάνωση εράνων»

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Ξεκαθαρίζει ο Προδρόμου – «Δεν χρειάζεται η διοργάνωση εράνων»

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Πρόδρομου Προδρόμο για τα εγκλήματα του 35χρονου καθ΄ ομολογία συρροή δολοφόνου.

Συγκεκριμένα ο κύριος Προδρόμου τονίζει πως με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 15 Μαΐου 2019, διευκρινίζεται ότι η έγκριση για κάλυψη των εξόδων των κηδειών των θυμάτων του φερόμενου κατά συρροή δολοφόνου, συμπεριλαμβάνει και την κατασκευή τάφου και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται η διοργάνωση εράνων γι’ αυτό τον σκοπό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE