ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Ξεκαθαρίζει ο Προδρόμου – «Δεν χρειάζεται η διοργάνωση εράνων»

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Ξεκαθαρίζει ο Προδρόμου – «Δεν χρειάζεται η διοργάνωση εράνων»

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Πρόδρομου Προδρόμο για τα εγκλήματα του 35χρονου καθ΄ ομολογία συρροή δολοφόνου.

Συγκεκριμένα ο κύριος Προδρόμου τονίζει πως με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 15 Μαΐου 2019, διευκρινίζεται ότι η έγκριση για κάλυψη των εξόδων των κηδειών των θυμάτων του φερόμενου κατά συρροή δολοφόνου, συμπεριλαμβάνει και την κατασκευή τάφου και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται η διοργάνωση εράνων γι’ αυτό τον σκοπό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.