ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Ξεκαθαρίζει ο Προδρόμου – «Δεν χρειάζεται η διοργάνωση εράνων»

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Ξεκαθαρίζει ο Προδρόμου – «Δεν χρειάζεται η διοργάνωση εράνων»

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Πρόδρομου Προδρόμο για τα εγκλήματα του 35χρονου καθ΄ ομολογία συρροή δολοφόνου.

Συγκεκριμένα ο κύριος Προδρόμου τονίζει πως με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 15 Μαΐου 2019, διευκρινίζεται ότι η έγκριση για κάλυψη των εξόδων των κηδειών των θυμάτων του φερόμενου κατά συρροή δολοφόνου, συμπεριλαμβάνει και την κατασκευή τάφου και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται η διοργάνωση εράνων γι’ αυτό τον σκοπό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE