Dive into Summer με Calzedonia

Dive into Summer με Calzedonia

Η ομάδα της Calzedonia επέλεξε φέτος να παρουσιάσει τις τελευταίες συλλογές σ’ έναν υπέροχο χώρο δίπλα στην θάλασσα με videowalls να δίνουν μια μοντέρνα δυναμική στο καλοκαιρινό σκηνικό που στήθηκε για τις ανάγκες της παρουσίασης.
20 και πλέον καλλίγραμμα μοντέλα ανάδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι ποιο hot και trendy προτείνει η συλλογή Calzedonia για την παραλία, με την ‘Αντρεα Κυριάκου, πρέσβειρα του brand στην Κύπρο να ανοίγει το show και την guest Έβελυν Καζαντζόγλου να κάνει το κλείσιμο με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Την πρώτη της εμφάνιση σε πασαρέλα, μετά το GNTM, έκανε και η Κύπρια φιναλίστ, Εβελίνα Σκίτσκο.
Νόστιμα εδέσματα, εξωτικά κοκτέιλ, χορευτική μουσική και photo booth για τους καλεσμένους να βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες έδωσαν μια νότα καλοκαιρινού πάρτι στην όλη διοργάνωση.
Την επιμέλεια του μακιγιάζ είχαν ο Chief Make-up Artist της Beautyline, Μιχάλης Ορφανίδης και η ομάδα του με προϊόντα Diego de la Palma, ενώ το hairstyling ανέλαβε η Wella Creative Team με προϊόντα Wella Professional.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE