ΛΙΜΝΗ ΜΕΜΙ: Έφτασαν στο σημείο οι Ιατροδικαστές – Τράγκολας και Αγγελίδης ενημερώνονται – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΙΜΝΗ ΜΕΜΙ: Έφτασαν στο σημείο οι Ιατροδικαστές – Τράγκολας και Αγγελίδης ενημερώνονται – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

(12/6 – 16:05) Έφτασαν στην λίμνη Μεμί οι Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους, για αυτοψία στην σορό της 6χρονης Σιέρρα, που εντοπίστηκε το μεσημέρι.

Της Γεωργίας Παππούτα

Στο σημείο βρίσκονται και ο διευθυντής της Πυροσβεστικής, Μάρκος Τράγκολας αλλά και ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, όπου τυγχάνουν ενημέρωσης από την ομάδα που διενεργούνε τις έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Τετάρτης (12/6) o Νίκος Μεταξάς έδωσε νέα κατάθεση στους ανακριτές και υπέδειξε ακριβές σημείο στην λίμνη Μεμί, ως αυτό που είχε αφήσει το άψυχο σώμα της Σιέρρα.

Η ομάδα που διεξάγει έρευνες  εντός της Λίμνης, διερεύνησε τα σημείο που υπέδειξε το πρωί ο Νίκος Μεταξάς, όπως και άλλα σημεία και εν τέλει, εντοπίστηκε η σορός της 6χρονης.

 

Θυμίζουμε ότι η σορός της μικρής Σιέρρα, εντοπίστηκε τυλιγμένη με σεντόνι και δεμένη με τσιμεντομπλόκ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE