ΛΕΜΕΣΟΣ: Προδόθηκε από τις ύποπτες κινήσεις του σε πάρκινγκ ο 29χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Προδόθηκε από τις ύποπτες κινήσεις του σε πάρκινγκ ο 29χρονος

Οι ύποπτες κινήσεις 29χρονου σε χώρο στάθμευσης, τον πρόδωσαν με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να εντοπίσουν τι έκρυβε στο αυτοκίνητό του. 

Γύρω στις 11.10 το βράδυ της Τετάρτης (12/6), μέλη του ΟΠΈ Λεμεσού κατά τη διάρκεια περιπολίας, εντόπισαν ένα όχημα να κινείται ύποπτα σε ανοικτό χώρο στάθμευσης στη Λεμεσό.

Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο το εν λόγω όχημα, του οποίου οδηγός ήταν 29χρονος και σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε κάτω από το κάθισμα, μία συσκευασία η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 30.930 ευρώ, για το οποίο δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή του.

Ο 29χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του στη Λεμεσό, εντοπίστηκε ένα ΔΟΚΟ, για το οποίο δεν έχει άδεια κατοχής και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE