ΛΕΜΕΣΟΣ: Προδόθηκε από τις ύποπτες κινήσεις του σε πάρκινγκ ο 29χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Προδόθηκε από τις ύποπτες κινήσεις του σε πάρκινγκ ο 29χρονος

Οι ύποπτες κινήσεις 29χρονου σε χώρο στάθμευσης, τον πρόδωσαν με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να εντοπίσουν τι έκρυβε στο αυτοκίνητό του. 

Γύρω στις 11.10 το βράδυ της Τετάρτης (12/6), μέλη του ΟΠΈ Λεμεσού κατά τη διάρκεια περιπολίας, εντόπισαν ένα όχημα να κινείται ύποπτα σε ανοικτό χώρο στάθμευσης στη Λεμεσό.

Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο το εν λόγω όχημα, του οποίου οδηγός ήταν 29χρονος και σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε κάτω από το κάθισμα, μία συσκευασία η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 30.930 ευρώ, για το οποίο δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή του.

Ο 29χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του στη Λεμεσό, εντοπίστηκε ένα ΔΟΚΟ, για το οποίο δεν έχει άδεια κατοχής και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE