Απεβίωσε 32χρονη δρομέας – Μάχη 10 χρόνων με τον καρκίνο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απεβίωσε 32χρονη δρομέας – Μάχη 10 χρόνων με τον καρκίνο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο σύζυγος της Γκαμπριέλε Γκρούνγουολντ, Τζάστιν ανακοίνωσε στο instagram ότι η γυναίκα του, δρομέας αποστάσεων των ΗΠΑ, «πέθανε ειρηνικά» στη Μινεάπολη σε ηλικία 32 ετών, μετά από μάχη δέκα χρόνων με τον καρκίνο.

 Η Γκρούνγουολντ, πρωταθλήτρια των ΗΠΑ στα 3000μ. κλειστού στίβου το 2014, είναι η 12η ταχύτερη Αμερικανίδα στην ιστορία, για αποστάσεις πάνω από 1500μ.

 Ενέπνευσε χιλιάδες ανθρώπους καταγράφοντας στα δικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη μάχη της με μια σπάνια μορφή καρκίνου του σιελογόνου αδένα. Συνέχισε να ανταγωνίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο πολύ καιρό μετά τη διάγνωση.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE