Απεβίωσε 32χρονη δρομέας – Μάχη 10 χρόνων με τον καρκίνο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απεβίωσε 32χρονη δρομέας – Μάχη 10 χρόνων με τον καρκίνο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο σύζυγος της Γκαμπριέλε Γκρούνγουολντ, Τζάστιν ανακοίνωσε στο instagram ότι η γυναίκα του, δρομέας αποστάσεων των ΗΠΑ, «πέθανε ειρηνικά» στη Μινεάπολη σε ηλικία 32 ετών, μετά από μάχη δέκα χρόνων με τον καρκίνο.

 Η Γκρούνγουολντ, πρωταθλήτρια των ΗΠΑ στα 3000μ. κλειστού στίβου το 2014, είναι η 12η ταχύτερη Αμερικανίδα στην ιστορία, για αποστάσεις πάνω από 1500μ.

 Ενέπνευσε χιλιάδες ανθρώπους καταγράφοντας στα δικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη μάχη της με μια σπάνια μορφή καρκίνου του σιελογόνου αδένα. Συνέχισε να ανταγωνίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο πολύ καιρό μετά τη διάγνωση.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE