ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατέρρευσε μέρος της οροφής του Κέντρου Ελέγχου – Ένα άτομο στο νοσοκομείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατέρρευσε μέρος της οροφής του Κέντρου Ελέγχου – Ένα άτομο στο νοσοκομείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 13/06 στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Παγκύπρια Συντεχνία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΠΑΣΕΕΚ), το περιστατικό έλαβε χώρα γύρω στις 13:30 το μεσημέρι της Πέμπτης 13/06 στο Κέντρο Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Συντεχνίας «Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα, καθώς ο Ανατολικός Τομέας ακριβώς από κάτω ήταν στελεχωμένος».

Από την κατέρρευση μέρους της οροφής τραυματίστηκε ένας ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας στο κεφάλι και στα χέρια και μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες, με την κατάσταση της υγείας του να μην είναι σοβαρή.

Όπως αναφέρεται στο σημείο έσπευσε το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας ενώ στο σημείο μεταβαίνει και η υπουργός Μεταφορών, Βασιλική Αναστασιάδου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

Την ανάγκη διασφάλισης της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας ως βασικής προϋπόθεσης για την πρόοδο της χώρας ανέδειξε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, κατά την παρουσίαση, τη Δευτέρα, των κατευθύνσεων, προτεραιοτήτων και στόχων του κόμματος για τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE