ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έγιναν οι δρόμοι λίμνες – Πλημμύρισαν τα πάντα μετά την νεροποντή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έγιναν οι δρόμοι λίμνες – Πλημμύρισαν τα πάντα μετά την νεροποντή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια ξαφνική νεροποντή το μεσημέρι της Πέμπτης 13/06 κατέστη δυνατή να πλημμυρίσει πολλές περιοχές της Λευκωσίας.

Της Γεωργίας Παππούτα

Χαρακτηριστικά παραδείγματα ήταν οι περιοχές Λακατάμιας και Ανθούπολης όπου οι δρόμοι έγιναν ποτάμια και όταν σταμάτησαν οι βροχές, παρέμειναν λίμνες εντός του οδικού δικτύου.

Το ThemaOnline, εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από την περιοχή της Λακατάμιας, όπου όπως φαίνεται και πιο κάτω, οι δρόμοι γέμισαν νερά τα οποία μπήκαν ακόμη και μέσα στις αυλές παρακείμενων σπιτιών.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE