ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έγιναν οι δρόμοι λίμνες – Πλημμύρισαν τα πάντα μετά την νεροποντή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έγιναν οι δρόμοι λίμνες – Πλημμύρισαν τα πάντα μετά την νεροποντή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια ξαφνική νεροποντή το μεσημέρι της Πέμπτης 13/06 κατέστη δυνατή να πλημμυρίσει πολλές περιοχές της Λευκωσίας.

Της Γεωργίας Παππούτα

Χαρακτηριστικά παραδείγματα ήταν οι περιοχές Λακατάμιας και Ανθούπολης όπου οι δρόμοι έγιναν ποτάμια και όταν σταμάτησαν οι βροχές, παρέμειναν λίμνες εντός του οδικού δικτύου.

Το ThemaOnline, εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από την περιοχή της Λακατάμιας, όπου όπως φαίνεται και πιο κάτω, οι δρόμοι γέμισαν νερά τα οποία μπήκαν ακόμη και μέσα στις αυλές παρακείμενων σπιτιών.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE