ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έγιναν οι δρόμοι λίμνες – Πλημμύρισαν τα πάντα μετά την νεροποντή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έγιναν οι δρόμοι λίμνες – Πλημμύρισαν τα πάντα μετά την νεροποντή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια ξαφνική νεροποντή το μεσημέρι της Πέμπτης 13/06 κατέστη δυνατή να πλημμυρίσει πολλές περιοχές της Λευκωσίας.

Της Γεωργίας Παππούτα

Χαρακτηριστικά παραδείγματα ήταν οι περιοχές Λακατάμιας και Ανθούπολης όπου οι δρόμοι έγιναν ποτάμια και όταν σταμάτησαν οι βροχές, παρέμειναν λίμνες εντός του οδικού δικτύου.

Το ThemaOnline, εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από την περιοχή της Λακατάμιας, όπου όπως φαίνεται και πιο κάτω, οι δρόμοι γέμισαν νερά τα οποία μπήκαν ακόμη και μέσα στις αυλές παρακείμενων σπιτιών.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.