ΠΑΦΟΣ: Καταζητείται 46χρονος φρουρός ξενοδοχείου - Καταγγέλθηκε ότι κτύπησε διευθυντή

ΠΑΦΟΣ: Καταζητείται 46χρονος φρουρός ξενοδοχείου - Καταγγέλθηκε ότι κτύπησε διευθυντή

Υπόθεση βαριάς σωματικής βλάβης και απειλής εναντίον 46χρονου διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 46χρονος από τη Ρουμανία εργάζεται φρουρός ασφαλείας σε ξενοδοχείο στην Γεροσκήπου.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε από 58χρονο, ο οποίος είναι νυχτερινός διευθυντής ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη Γεροσκήπου, ότι ενώ έκανε παρατήρηση σχετικά με την εργασία του συγκεκριμένου φρουρού ασφαλείας αυτός του επιτέθηκε, τον κτύπησε και του προκάλεσε κάταγμα στο δεξιό του ώμο.

Εναντίον του 46χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

KΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE