Στο ΨΥΓΕΙΟ μέχρι τον Γενάρη…

Στο ΨΥΓΕΙΟ μέχρι τον Γενάρη…

Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, ο Ντούσαν Κέρκεζ, αναφέρθηκε σε τέσσερις παίχτες, που ενημερώθηκαν ότι δεν είναι στα πλάνα της νέας σεζόν. 

Ως εκ τούτου, θα πάνε ξανά δανεικοί σε άλλες ομάδες. Μίλησε συγκεκριμένα για τους Πεχλιβάνη, Μάριο Ηλία, Γιάννη Μαύρου και Αντρέα Φράγκου.

Ο τελευταίος έκανε πριν μερικές εβδομάδες, επέμβαση για αποκατάσταση της ζημιάς που είχε στους χιαστούς συνδέσμους.

Καλό Οκτώβριο, του είπαν οι γιατροί, να μπορέσει να ξεκινήσει προπονήσεις.

Ο Φράγκου θα μείνει στο… ψυγείο μέχρι την χειμερινή μετεγγραφική περίοδο και μετά να αναζητήσει ομάδα. Έχει συμβόλαιο με την ΑΕΛ μέχρι τον Μάιο του 2020.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE