Στο ΨΥΓΕΙΟ μέχρι τον Γενάρη…

Στο ΨΥΓΕΙΟ μέχρι τον Γενάρη…

Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, ο Ντούσαν Κέρκεζ, αναφέρθηκε σε τέσσερις παίχτες, που ενημερώθηκαν ότι δεν είναι στα πλάνα της νέας σεζόν. 

Ως εκ τούτου, θα πάνε ξανά δανεικοί σε άλλες ομάδες. Μίλησε συγκεκριμένα για τους Πεχλιβάνη, Μάριο Ηλία, Γιάννη Μαύρου και Αντρέα Φράγκου.

Ο τελευταίος έκανε πριν μερικές εβδομάδες, επέμβαση για αποκατάσταση της ζημιάς που είχε στους χιαστούς συνδέσμους.

Καλό Οκτώβριο, του είπαν οι γιατροί, να μπορέσει να ξεκινήσει προπονήσεις.

Ο Φράγκου θα μείνει στο… ψυγείο μέχρι την χειμερινή μετεγγραφική περίοδο και μετά να αναζητήσει ομάδα. Έχει συμβόλαιο με την ΑΕΛ μέχρι τον Μάιο του 2020.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει σήμερα στις 15:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Κύπρου) το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE