ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Από το οδόφραγμα κατέληξαν στο ΤΑΕ Λευκωσίας τέσσερα πρόσωπα – Κρυφτούλι πίσω από φιμέ τζάμια

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Από το οδόφραγμα κατέληξαν στο ΤΑΕ Λευκωσίας τέσσερα πρόσωπα – Κρυφτούλι πίσω από φιμέ τζάμια

Κάθε καρυδιάς καρύδι επιχειρεί να περάσει από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές.

Ο λόγος για τέσσερα πρόσωπα που ανακόπηκαν από μέλη της Αστυνομίας στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου το μεσημέρι της Παρασκευής (14/06) και οδηγήθηκαν στο ΤΑΕ Λευκωσίας για ανάκριση, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.

Τα δυο πρόσωπα που βρίσκονταν στη θέση του οδηγού και του συνοδηγού, έδωσαν διαβατήρια στους αστυνομικούς που εκτελούσαν καθήκοντα στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου. Οι τελευταίοι διαπιστώνοντας ότι στα πίσω καθίσματα βρίσκονταν δυο άλλα πρόσωπα που κρύβονταν πίσω από τα φιμέ τζάμια, τους ανέκοψαν για έλεγχο.

Εν συνεχεία, όπως σημειώσαμε και πριν, ειδοποιήθηκε το ΤΑΕ Λευκωσίας που ανέλαβε να εξακριβώσει ακριβώς τις προθέσεις των προαναφερθέντων.

Σύμφωνα πάντα με την επίσημη ενημέρωση, τουλάχιστον ένας από τους προαναφερθέντες φαίνεται να είναι κάτοχος πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι τέσσερις άνδρες φέρονται να κατάγονται από τη Γεωργία.

Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται επισήμως από την Αστυνομία, αναφέρουν ότι δυο από τους τέσσερις φέρονται να έχουν ποινικό μητρώο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα μέλη της αστυνομικής δυναμης που βρίσκονταν στο οδόφραγμα φέρονται να χρησιμοποίησαν χειροπέδες για να περιορίσουν τα τέσσερα πρόσωπα.

Φ.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top