Αναλαμβάνει ο Πρόεδρος –Έκτακτο συμβούλιο αρχηγών και συναντήσεις με τους «πρωταγωνιστές» των τελευταίων ημερών

Αναλαμβάνει ο Πρόεδρος –Έκτακτο συμβούλιο αρχηγών και συναντήσεις με τους «πρωταγωνιστές» των τελευταίων ημερών

Επιστέφει από την Αίγυπτο ο Πρόεδρος το Σάββατο και πραγματοποιεί ξεχωριστές συναντήσεις με τους «πρωταγωνιστές» των τελευταίων ημερών

Χωριστές συναντήσεις με τον Γενικό Εισαγγελέα, τον Γενικό Ελεκτκή, την Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας, τα μέλη του ΔΣ της Κεντρικής Τράπεζας και τον Προεδρεύοντα της Επιτροπής Θεσμών θα έχει κατά το Σαββατοκύριακο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, μετά την επιστροφή του από την Αίγυπτο το Σάββατο το μεσημέρι. Θα προεδρεύσει επίσης σύσκεψης των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, αύριο στις στις 12.45μμ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Στη 1.15μμ, θα δεχθεί τον Προεδρεύοντα της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και στις 6.30 το απόγευμα θα δεχθεί τον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη.

Την Κυριακή, στις 11.30πμ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σύσκεψης των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στις 6.30 το απόγευμα θα δεχθεί την Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη και μισή ώρα αργότερα, στις 7μμ,  θα δεχθεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Τράπεζας, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE