Αναλαμβάνει ο Πρόεδρος –Έκτακτο συμβούλιο αρχηγών και συναντήσεις με τους «πρωταγωνιστές» των τελευταίων ημερών

Αναλαμβάνει ο Πρόεδρος –Έκτακτο συμβούλιο αρχηγών και συναντήσεις με τους «πρωταγωνιστές» των τελευταίων ημερών

Επιστέφει από την Αίγυπτο ο Πρόεδρος το Σάββατο και πραγματοποιεί ξεχωριστές συναντήσεις με τους «πρωταγωνιστές» των τελευταίων ημερών

Χωριστές συναντήσεις με τον Γενικό Εισαγγελέα, τον Γενικό Ελεκτκή, την Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας, τα μέλη του ΔΣ της Κεντρικής Τράπεζας και τον Προεδρεύοντα της Επιτροπής Θεσμών θα έχει κατά το Σαββατοκύριακο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, μετά την επιστροφή του από την Αίγυπτο το Σάββατο το μεσημέρι. Θα προεδρεύσει επίσης σύσκεψης των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, αύριο στις στις 12.45μμ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Στη 1.15μμ, θα δεχθεί τον Προεδρεύοντα της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και στις 6.30 το απόγευμα θα δεχθεί τον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη.

Την Κυριακή, στις 11.30πμ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σύσκεψης των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στις 6.30 το απόγευμα θα δεχθεί την Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη και μισή ώρα αργότερα, στις 7μμ,  θα δεχθεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Τράπεζας, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.