Αναλαμβάνει ο Πρόεδρος –Έκτακτο συμβούλιο αρχηγών και συναντήσεις με τους «πρωταγωνιστές» των τελευταίων ημερών

Αναλαμβάνει ο Πρόεδρος –Έκτακτο συμβούλιο αρχηγών και συναντήσεις με τους «πρωταγωνιστές» των τελευταίων ημερών

Επιστέφει από την Αίγυπτο ο Πρόεδρος το Σάββατο και πραγματοποιεί ξεχωριστές συναντήσεις με τους «πρωταγωνιστές» των τελευταίων ημερών

Χωριστές συναντήσεις με τον Γενικό Εισαγγελέα, τον Γενικό Ελεκτκή, την Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας, τα μέλη του ΔΣ της Κεντρικής Τράπεζας και τον Προεδρεύοντα της Επιτροπής Θεσμών θα έχει κατά το Σαββατοκύριακο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, μετά την επιστροφή του από την Αίγυπτο το Σάββατο το μεσημέρι. Θα προεδρεύσει επίσης σύσκεψης των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, αύριο στις στις 12.45μμ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Στη 1.15μμ, θα δεχθεί τον Προεδρεύοντα της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και στις 6.30 το απόγευμα θα δεχθεί τον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη.

Την Κυριακή, στις 11.30πμ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σύσκεψης των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στις 6.30 το απόγευμα θα δεχθεί την Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη και μισή ώρα αργότερα, στις 7μμ,  θα δεχθεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Τράπεζας, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.