Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη η οποία εδώ και αρκετό καιρό διατηρεί σχέση με τον αγαπημένο της Νώντα Παπαντωνίου ενώ αυτές τις μέρες βρίσκονται σε διακοπές τους στην Μύκονο.
Η κάμερα του Mykonos Live TV, κατάφερε για άλλη μια φορά, να εντοπίσει το ερωτευμένο ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές στο Kensho στην Ψαρρού αλλά και να αναδείξει την σέξι Τούνη που κατάφερε για άλλη μια φορά να προκαλέσει ανησυχία στις παραλίες.
Η Θεσσαλονικιά, πρώην παίκτρια του My Style Rocks, έδειξε στα πλήθη το αποκαλυπτικό λευκό μπικίνι της και τις θανατηφόρες καμπύλες της, όπως επίσης και το ποσό full in love είναι με τον σύντροφό της.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




