Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι - Δημιουργός του «Ιησού από τη Ναζαρέτ»

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι - Δημιουργός του «Ιησού από τη Ναζαρέτ»

Ο γνωστός Ιταλός σκηνοθέτης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ», βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου (15/6) στο σπίτι του. 

Ο Ιταλός σκηνοθέτης του κινηματογράφου, του θεάτρου και της όπερας Φράνκο Τζεφιρέλι, βρέθηκε νεκρός το Σάββατο (15/6) στο σπίτι του στη Ρώμη, σε ηλικία 96 ετών.

Ο Τζεφιρέλι «έσβησε ήσυχα μετά από μακρά ασθένεια που είχε επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες», μεταδίδουν πολλά ιταλικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πηγές της οικογένειάς του.

Ο Φράνκο Τζεφιρέλι ήταν Ιταλός σκηνοθέτης και παραγωγός της τηλεόρασης, του θεάτρου, του κινηματογράφου και της όπερας. Είναι επίσης πρώην γερουσιαστής (1994-2001) για το ιταλικό κεντρο-δεξιό κόμμα Forza Italia.

Κάποιες από τις όπερές του θεωρούνται κλασικά έργα παγκοσμίως.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE