ΈΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Ξέσπασε φωτιά απο κεραυνό- Κινητοποιήθηκε το Τμ. Δασών

ΈΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Ξέσπασε φωτιά απο κεραυνό- Κινητοποιήθηκε το Τμ. Δασών

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το Σάββατο 15/6 στις 15.30 στο Δάσος Τροόδους, μετά από κεραυνό στη δύσβατη περιοχή Κοκκινόγκρεμος, πλησίον του χωριού Σαϊττάς.


Σύμφωνα με Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 17:30 αφού έκαψε ένα πεύκο.  

Για την κατάσβεση του πεύκου και την ασφάλεια της περιοχής εργάστηκαν, δύο Δασικοί Λειτουργοί και 6 Δασοπυροσβέστες με πυροσβεστήρες ώμου και πτυοσκάπανα.

 

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE