ΈΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Ξέσπασε φωτιά απο κεραυνό- Κινητοποιήθηκε το Τμ. Δασών

ΈΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Ξέσπασε φωτιά απο κεραυνό- Κινητοποιήθηκε το Τμ. Δασών

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το Σάββατο 15/6 στις 15.30 στο Δάσος Τροόδους, μετά από κεραυνό στη δύσβατη περιοχή Κοκκινόγκρεμος, πλησίον του χωριού Σαϊττάς.


Σύμφωνα με Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 17:30 αφού έκαψε ένα πεύκο.  

Για την κατάσβεση του πεύκου και την ασφάλεια της περιοχής εργάστηκαν, δύο Δασικοί Λειτουργοί και 6 Δασοπυροσβέστες με πυροσβεστήρες ώμου και πτυοσκάπανα.

 

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα διερευνηθούν τα πάντα» – Η πρώτη αντίδραση της Κυβέρνησης για την τραγωδία

«Θα διερευνηθούν τα πάντα» – Η πρώτη αντίδραση της Κυβέρνησης για την τραγωδία

Με γραπτή δήλωση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης εκφράζει τη βαθιά θλίψη της Κυβέρνησης για την τραγωδία στη Γερμασόγεια, με την κατάρρευση πολυκατοικίας και την απώλεια ανθρώπινων ζωών, τονίζοντας παράλληλα ότι η Πολιτεία θα σταθεί δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων και θα προχωρήσει σε πλήρη διερεύνηση των αιτίων.

BEST OF TOTHEMAONLINE