Ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι δεν πιστεύει 'κι ιδιαίτερα' στα UFO

Ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι δεν πιστεύει 'κι ιδιαίτερα' στα UFO

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ παραδέχθηκε πως είχε μια πολύ σύντομη  ενημέρωση σχετικά με τις στρατιωτικές αναφορές περί αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα, ωστόσο ο ίδιος δεν πιστεύει κι ιδιαίτερα στα UFO.  

 
Το σχετικό ερώτημα του τέθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε  αυτήν την εβδομάδα στο ABC News και τον παρουσιαστή Τζορτζ Στεφανόπουλο, όπου συγκεκριμένα κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με τις ολοένα κι αυξανόμενες αναφορές από πιλότους του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού ότι έχουν δει περίεργα  αντικείμενα να ίπτανται σε υπερηχητικές ταχύτητες.  
 
"Έτσι λένε. Έχω δει κι έχω διαβάσει κι έχω ακούσει και είχα μια πολύ σύντομη  συνάντηση επ` αυτού. Όμως, οι άνθρωποι λένε ότι βλέπουν UFO. Το πιστεύω; Όχι ιδιαίτερα" υπογράμμισε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος.  
 
Ο δισεκατομμυριούχος πρόσθεσε πως θεωρεί ότι "οι σπουδαίοι πιλότοι μας θα  γνώριζαν" εάν υπήρχαν αποδείξεις εξωγήινης δραστηριότητας, υποσχέθηκε, ωστόσο, ότι "θα το παρακολουθεί".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE