ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβγαλε 'λαβράκι' έλεγχος της Αστυνομίας- Με χειροπέδες ο 23χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβγαλε 'λαβράκι' έλεγχος της Αστυνομίας- Με χειροπέδες ο 23χρονος

Ποσότητα κάνναβης, ζυγαριάς ακριβείας και χρηματικό ποσό, εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο 23χρονου κατοίκου Λεμεσού, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου 15/6, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δελτίο τύπο της Δύναμης, γύρω στις 20:25 μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 23χρονος, σε δρόμο της Λεμεσού. Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μία ζυγαριά ακριβείας, με ίχνη κάνναβης, ποσότητα κάνναβης, βάρους 106 γραμμαρίων περίπου και το χρηματικό ποσό των €2060. 

Εναντίον του 23χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

Σε πέντε συνολικά αναπομπές νομοθετημάτων που σχετίζονται με τις εκποιήσεις ακινήτων προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, επιστρέφοντας στη Βουλή των Αντιπροσώπων νόμους που είχαν ψηφιστεί στις 6 Απριλίου 2026, επικαλούμενος ζητήματα συνταγματικότητας, νομικής ασάφειας και πιθανών επιπτώσεων στην οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE