ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβγαλε 'λαβράκι' έλεγχος της Αστυνομίας- Με χειροπέδες ο 23χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβγαλε 'λαβράκι' έλεγχος της Αστυνομίας- Με χειροπέδες ο 23χρονος

Ποσότητα κάνναβης, ζυγαριάς ακριβείας και χρηματικό ποσό, εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο 23χρονου κατοίκου Λεμεσού, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου 15/6, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δελτίο τύπο της Δύναμης, γύρω στις 20:25 μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 23χρονος, σε δρόμο της Λεμεσού. Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μία ζυγαριά ακριβείας, με ίχνη κάνναβης, ποσότητα κάνναβης, βάρους 106 γραμμαρίων περίπου και το χρηματικό ποσό των €2060. 

Εναντίον του 23χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE