ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβγαλε 'λαβράκι' έλεγχος της Αστυνομίας- Με χειροπέδες ο 23χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβγαλε 'λαβράκι' έλεγχος της Αστυνομίας- Με χειροπέδες ο 23χρονος

Ποσότητα κάνναβης, ζυγαριάς ακριβείας και χρηματικό ποσό, εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο 23χρονου κατοίκου Λεμεσού, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου 15/6, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δελτίο τύπο της Δύναμης, γύρω στις 20:25 μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 23χρονος, σε δρόμο της Λεμεσού. Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μία ζυγαριά ακριβείας, με ίχνη κάνναβης, ποσότητα κάνναβης, βάρους 106 γραμμαρίων περίπου και το χρηματικό ποσό των €2060. 

Εναντίον του 23χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE