ΚΥΠΡΟΣ

Νίκη μέσα στη Λεμεσό θέλει η ΑΕΚ! (Δηλώσεις Κρίστιανσεν - Μουρίγιο)

Νίκη μέσα στη Λεμεσό θέλει η ΑΕΚ! (Δηλώσεις Κρίστιανσεν - Μουρίγιο)

Με την ψυχολογία στα ύψη και χωρίς απρόοπτα στη τελευταία προπόνηση, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα.

Η ομάδα της Λάρνακας θέλει να επαναλάβει ότι έκανε στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος κόντρα στην ομάδα της Λεμεσού και να «ζευγαρώσει» τις νίκες της στα πλέι οφ, μετά την επιτυχία κόντρα στην Ομόνοια.

Στην τελευταία προπόνηση, το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, τελειώματα φάσεων και δίτερμα σε μικρούς χώρους.

Ατομικά συνέχισαν οι Atheba και Μαγκούρης και έμειναν εκτός αποστολής, όπως και οι Κούρτης και Ζ. Μυτίδης. Εκτός αποστολής έμεινε και ο τιμωρημένος Tomas.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από τα γραφεία του Σωματείου, τόσο σήμερα το απόγευμα (15:00-18:00), όσο και αύριο το πρωί (09:00-13:00), ενώ οι εισόδοι και τα ταμεία του Τσιρείου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Δηλώσεις Τόμας Κρίστιανσεν και Άντερ Μουρίγιο

Ο Δανός τεχνικός αρχικά τόνισε ότι το αυριανό ντέρμπι συγκεντρώνει μεγάλο βαθμό δυσκολίας και δεν έχει καμία σχέση με τα δύο που προηγήθηκαν με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Συμπλήρωσε ότι η ΑΕΚ έχει τις δικές της πιθανότητες και αυτές θα κυνηγήσει για να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο, στον οποίο έκανε κάλεσμα για να βρεθεί και πάλι στο πλευρό της ομάδας.

Ο Βάσκος κεντρικός αμυντικός τόνισε ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολη η αποστολή, αλλά η ομάδα έχει καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Εξέφρασε την πεποίθηση ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και μία σημαντική λεπτομέρεια θα είναι η παρουσία του κόσμου, για αυτό και κάλεσε τον κόσμο να έρθει και στην Λεμεσό και να αποτελέσει τον επιπλέον παίκτη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top