Πώς εμφανίστηκε η Ιωάννα Τούνη στην παραλία και μοίρασε «εγκεφαλικά» – VIDEO

Πώς εμφανίστηκε η Ιωάννα Τούνη στην παραλία και μοίρασε «εγκεφαλικά» – VIDEO

Είναι από τις παίκτριες του My Style Rocks η οποία ξεχώρισε και κατάφερε να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και τον εταιρειών που την εμπιστεύονται για τις διαφημίσεις τους. 

Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη η οποία εδώ και αρκετό καιρό διατηρεί σχέση με τον αγαπημένο της Νώντα Παπαντωνίου ενώ αυτές τις μέρες βρίσκονται σε διακοπές τους στην Μύκονο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV, κατάφερε για άλλη μια φορά, να εντοπίσει το ερωτευμένο ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές στο Kensho στην Ψαρρού αλλά και να αναδείξει την σέξι Τούνη που κατάφερε για άλλη μια φορά να προκαλέσει ανησυχία στις παραλίες.

Η Θεσσαλονικιά, πρώην παίκτρια του My Style Rocks, έδειξε στα πλήθη το αποκαλυπτικό λευκό μπικίνι της και τις θανατηφόρες καμπύλες της, όπως επίσης και το ποσό full in love είναι με τον σύντροφό της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.