ΕΚΤΑΚΤΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Tροχαίο ατύχημα στον αυτο/δρομο - Υπάρχουν τραυματίες

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Tροχαίο ατύχημα στον αυτο/δρομο - Υπάρχουν τραυματίες

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (16/6) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού -Λευκωσίας. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:30 το απόγευμα της Κυριακής (16/6) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας πριν την έξοδο Τσερίου. 

Στο τροχαίο ατύχημα εμπλέκονται δύο οχήματα των οποίων οι οδηγοί έφεραν ελεφρά τραύματα και οδηγήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE