ΕΚΤΑΚΤΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Tροχαίο ατύχημα στον αυτο/δρομο - Υπάρχουν τραυματίες

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Tροχαίο ατύχημα στον αυτο/δρομο - Υπάρχουν τραυματίες

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (16/6) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού -Λευκωσίας. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:30 το απόγευμα της Κυριακής (16/6) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας πριν την έξοδο Τσερίου. 

Στο τροχαίο ατύχημα εμπλέκονται δύο οχήματα των οποίων οι οδηγοί έφεραν ελεφρά τραύματα και οδηγήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE