Οι φωτογραφίες της Φουρέιρα με μπικίνι που προκάλεσαν «εγκεφαλικά»

Οι φωτογραφίες της Φουρέιρα με μπικίνι που προκάλεσαν «εγκεφαλικά»

Η τραγουδίστρια που έχει κάνει τον ανδρικό κατά βάση κοινό- να παραληρεί, τόσο με την εξωτερική της εμφάνιση, όσο και με το show που δίνει κάθε φορά που εμφανίζεται σε stage είναι γεγονός και δεν είναι άλλη από την Ελένη Φουρέιρα. 

Η ζέστη πλέον έχει χτυπήσει «κόκκινο» και η Ελένη Φουρέιρα έκανε ήδη τις εμφανίσεις της σε πισίνες και παραλίες και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με το μπικίνι της και να χαρίσει στο κοινό, «καυτές» φωτογραφίες.

Να σημειώσουμε ότι τα σχόλια και τα Likes έχουν χτυπήσει επίσης «κόκκινο», μιας και οι εκατομμύρια followers της τραγουδίστριας είναι γεγονός. 

Δείτε την:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE