Survivor: Καυγάς ανάμεσα σε Ελληνίδα και Τουρκάλα παίκτρια - Επεμβαίνουν για να τις χωρίσουν - VIDEO

Survivor: Καυγάς ανάμεσα σε Ελληνίδα και Τουρκάλα παίκτρια - Επεμβαίνουν για να τις χωρίσουν - VIDEO

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας είναι γεμάτος ένταση και ανατροπές και αυτό είναι κάτι που φαίνεται. 

Δύο παίκτριες, στο επεισόδιο της Κυριακής (16/6), θα τσακωθούν και θα ακουστούν απίστευτες ατάκες. Ο Σάκης Τανιμανίδης ακούγεται να λέει ότι είναι ντέρμπι ο σημερινός αγώνας ασυλίας και λίγο μετά μια χειρονομία παίκτριας θα αποτελέσει την αφορμή ενός καβγά. 

Η Ελληνίδα παίκτρια ακούγεται να λέει στην Τουρκάλα: «Δεν πήγαινε για εσένα αυτό που είπα»! Και η Τουρκάλα λέει: «Είσαι αστεία με πρόσβαλες»! Μάταια όμως προσπαθούσε να της εξηγήσει η παίκτρια πως δεν πήγαινε η φαρμακερή ατάκα της για εκείνη και δείτε στο τρείλερ του ριάλιτι επιβίωσης τι έγινε και αναγκάστηκαν οι παίκτες να τις χωρίσουν!

 Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE