Επίθεση και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και απειλή εξετάζει το ΤΑΕ Λευκωσίας.  "/>
Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy ARJ Radio

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Την έσπασε στο ξύλο μπροστά στο 7χρονο παιδί τους - Αιμόφυρτη στο μπαλκόνι - 'Θα την σκοτώσω'

17.06.2019
14:16
Αστυνομικό Ρεπορτάζ

Επίθεση και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και απειλή εξετάζει το ΤΑΕ Λευκωσίας.  

Της Γεωργίας Παππούτα 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε διαμέρισμα στο Καϊμακλί, μετά από αρκετά τηλεφωνήματα που δέχθηκαν για φωνές, κτυπήματα και κλάματα γυναίκας το Σάββατο (15/06).  

Την πόρτα εισόδου στην Αστυνομία άνοιξε ένα επτάχρονο παιδί, με τα μέλη να αντικρίζουν ένα άνδρα σε έξαλλη κατάσταση να πηγαινοέρχεται με αίματα στα χέρια και τα πόδια. Στο μπαλκόνι του διαμερίσματος βρισκόταν μια γυναίκα, η οποία κειτόταν αιμόφυρτη.  

Τα μέλη της Αστυνομίας κάλεσαν ενισχύσεις και ασθενοφόρο στο σημείο, ενώ προσπαθούσαν να περιορίσουν τον άνδρα, ο οποίος μύριζε έντονα αλκοόλ. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο άνδρας φώναζε “θα την σκοτώσω” επανειλημμένα, ενώ όταν τα μέλη προχώρησαν στην σύλληψη του ο ίδιος ανάφερε: “εγώ θα την σκοτώσω και πάρτε με μέσα”.  

Η γυναίκα τελικά κατάφερε να συνέλθει για κάποια λεπτά και να επικοινωνήσει με τους αστυνομικούς αναφέροντας τους ότι ο σύζυγος της, την κτύπησε με την καρέκλα στο κεφάλι. Ασθενοφόρο μετέφερε την τραυματισμένη γυναίκα στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και μετά από εξετάσεις διαφάνηκε ότι φέρει κάταγμα ρινικού οστού, δύο θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, στα οποία έγιναν συρραφές. 

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία, ενώ το επτάχρονο παιδί ανέλαβε προσωρινά η ετεροθαλής αδελφή του.  

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο συλληφθέντας απασχόλησε και στο παρελθόν την Αστυνομία για περιστατικά βίας, ενώ εγκρίθηκε το αίτημα οκταήμερης προσωποκράτησης του για περαιτέρω εξέταση της υπόθεσης.