ΚΥΠΡΟΣ: Έντονη βροχόπτωση στον αυτοκινητόδρομο – Περιορισμένη ορατότητα

ΚΥΠΡΟΣ: Έντονη βροχόπτωση στον αυτοκινητόδρομο – Περιορισμένη ορατότητα

Έντονη βροχόπτωση παρατηρείται το μεσημέρι της Τρίτης 18/06 στον αυτοκινητόδρομο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, λόγω έντονης βροχόπτωσης που επικρατεί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη.

Ως εκ τούτου, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους και να τηρούν τις δέουσες αποστάσεις ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE