EKTAKTO-ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται 33χρονη για αρπαγή παιδιού

EKTAKTO-ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται 33χρονη για αρπαγή παιδιού

Συναγερμός σήμανε στην Αστνυομία μετά την καταγγελία για αρπαγή 7χρονου αγοριού. Σε έκτακτη ανακοίνωση δημοσιεύονται φωτογραφίες μητέρας και παιδιού με την Αστυνομία να ζητά πληροφορίες για εντοπισμό τους.

Η Αστυνομία καταζητεί την Lenka Ferencova, 33 ετών, από τη Σλοβακία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση αρπαγής ανήλικου προσώπου (Tomas Kral, 7 ετών) από νόμιμη κηδεμονία, που διαπράχθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Λεμεσό. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE