EKTAKTO-ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται 33χρονη για αρπαγή παιδιού

EKTAKTO-ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται 33χρονη για αρπαγή παιδιού

Συναγερμός σήμανε στην Αστνυομία μετά την καταγγελία για αρπαγή 7χρονου αγοριού. Σε έκτακτη ανακοίνωση δημοσιεύονται φωτογραφίες μητέρας και παιδιού με την Αστυνομία να ζητά πληροφορίες για εντοπισμό τους.

Η Αστυνομία καταζητεί την Lenka Ferencova, 33 ετών, από τη Σλοβακία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση αρπαγής ανήλικου προσώπου (Tomas Kral, 7 ετών) από νόμιμη κηδεμονία, που διαπράχθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Λεμεσό. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.