Μπρούνο Βάλε… και με τη βούλα! – «Μου άνοιξε τις πόρτες για την Κύπρο…»

Μπρούνο Βάλε… και με τη βούλα! – «Μου άνοιξε τις πόρτες για την Κύπρο…»

Ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ουνιάο Ντεσπορτίβα Ολιβεϊρένσε, η απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα του Απόλλωνα, Μπρούνο Βάλε, ο οποίος επιστρέφει στην Πορτογαλική ομάδα μετά από επτά χρόνια!

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής, ο Βάλε ανέφερε:

«Ήθελα να επιστρέψω στην Πορτογαλία για να είμαι με την οικογένεια μου και η πρόσκληση από την UD Oliveirense ήταν πολύ καλή, επειδή ήμουν σε αυτή την πόλη και ήταν η ομάδα που μου άνοιξε τις πόρτες για την Κύπρο. Τώρα επιστρέφω για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE