ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - 'Έσβησε' 34χρονος

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - 'Έσβησε' 34χρονος

Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα μεσάνυκτα της Τρίτης (18/6)), έχασε τη ζωή του ο KOLOMBAGE SUSANTHA LAKSIRIR, 34 ετών, από τη Σρι Λάνκα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχειά, 25 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονη στον δρόμο Περιστερώνας – Ορούντας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με ποδήλατο που οδηγούσε ο 34χρονος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο ποδηλάτης, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός, πιστοποίησε τον θάνατό του.

Η 20χρονη οδηγός συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και αφού ανακρίθηκε, αφέθηκε ελεύθερη.

Η Τροχαία Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE