ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - 'Έσβησε' 34χρονος

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - 'Έσβησε' 34χρονος

Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα μεσάνυκτα της Τρίτης (18/6)), έχασε τη ζωή του ο KOLOMBAGE SUSANTHA LAKSIRIR, 34 ετών, από τη Σρι Λάνκα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχειά, 25 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονη στον δρόμο Περιστερώνας – Ορούντας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με ποδήλατο που οδηγούσε ο 34χρονος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο ποδηλάτης, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός, πιστοποίησε τον θάνατό του.

Η 20χρονη οδηγός συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και αφού ανακρίθηκε, αφέθηκε ελεύθερη.

Η Τροχαία Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.