ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το προφίλ της Σλόβαν που… ξυπνά μνήμες! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το προφίλ της Σλόβαν που… ξυπνά μνήμες! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο ΑΠΟΕΛ θα κληθεί να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΦΚ Σουντζέσκα με την ομάδα της Σλοβακίας να… ξυπνά τρελές μνήμες!

Ας πάρουμε όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η Σλόβαν ιδρύθηκε το 1919 και φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής! Η στολή της για τους εντός έδρας αγώνες, είναι η γαλάζια, ενώ για τους εκτός η μπλε σκούρα.

Image result for slovan bratislava

Image result for slovan bratislava

 

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: 

Image result for slovan bratislava coach

Ο κόουτς της ομάδας της Σλοβακίας είναι ο  43χρονος Μαρτίν Σεβέλα. Κατάγεται από την Τσεχοσλοβακία και βρίσκεται στην ομάδα από το 2017 κατακτώντας για πρώτη φορά το πρωτάθλημα, αφού στην πρώτη του σεζόν η Σλόβαν κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

ΣΤΑΔΙΟ: 

Image result for slovan bratislava stadium

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας έχτισε το 2019 ένα στάδιο ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Ονομάζεται «Tehelné pole», ενώ χρησιμοποιείται και από την Εθνική ομάδα της χώρας και έχει χωρητικότητα 22.500.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: 

Ο 60χρονος Ιβάν Κμόρτικ, είναι ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας. Εκτός από τη Σλόβαν, έχει δύο κανάλια, ένα πανεπιστήμιο και είναι ιδιοκτήτης του Grafobal group.

TO ΑΣΤΕΡΙ: 

Image result for andraz sporar

Ο Σλοβένος, Άντραζ Σπόραρ, είναι το μεγάλο αστέρι της ομάδας. Η Σλόβαν τον απέκτησε από τη Βασιλεία έναντι 600 χιλιάδων ευρώ το 2018. Ο 25χρονος, αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Πέρσι σε 30 συμμετοχές, πέτυχε 30 γκολ.

Ένας άλλος ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει, είναι Μαροκινός με Ισπανικό διαβατήριο, Μόχα, ο οποίος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Image result for slovan bratislava moha

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top