ΚΥΠΡΟΣ: Τι έφεραν στα φράγματα οι καταιγίδες των τελευταίων ημερών- Έσπασε άλλο ένα ρεκόρ -ΠΙΝΑΚΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Τι έφεραν στα φράγματα οι καταιγίδες των τελευταίων ημερών- Έσπασε άλλο ένα ρεκόρ -ΠΙΝΑΚΕΣ

Έντονα καιρικά φαινόμενα σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες στην Κύπρο, με το Τμήμα Μετεωρολογίας σε πολλές περιπτώσεις να εκδίδει προειδοποιήσεις (με κίτρινη ή πορτοκαλί ένδειξη) για καταιγίδες και χαλάζι.

Του Στέλιου Στυλιανού

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες μπήκαν στα φράγματα μας 336 χιλιάδες κυβικά μέτρα νερού με την πληρότητα εν μέσω καλοκαιριού να φτάνει στο 92,2%, ενώ το μεγαλύτερο φράγμα, αυτό του Κούρρη να έχουν «αποταμιευτεί» συνολικά 108 εκατομμύρια 720 χιλιάδες με την πληρότητά του να είναι στο 94,5%.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ρεκόρ συνεχίζονται, αφού «έσπασε» και αυτό του Ιουνίου, με την εισροή νερού στα φράγματα τις πρώτες 19 μέρες του μήνα να έχει ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια κυβικά μέτρα. Το προηγούμενο ρεκόρ της τελευταίας δεκαετίας ήταν την περσινή χρόνια με 2 εκατομμύρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE