ΤΖΟΚΕΡ: Ετοιμάζει βαλίτσες για Χαβάη ο τυχερός- ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Ετοιμάζει βαλίτσες για Χαβάη ο τυχερός- ΠΙΝΑΚΑΣ

Κοκτέιλ στις παραλίες της Χαβάης θα μπορεί να απολαύσει ένας τυχερός, αφού μετά την κλήρωση του Τζόκερ της Πέμπτης (20/6), έγινε κατά 63.207,39 ευρώ πλουσιότερος.

Τυχερός στην πρώτη κατηγορία της κλήρωσης της Πέμπτης (20/6), δεν βρέθηκε και έτσι ποσό 1.139.358,26 ευρώ, μεταφέρετε στην κλήρωση της Κυριακής (23/6).

Ένα τυχερό δελτίο στη δεύτερη κατηγορία, κερδίζει 63.207,39ευρώ, ενώ 14 τυχεροί στην τρίτη κατηγορία έχουν να λαμβάνουν από 2.500,00 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ την Πέμπτη (20/6) είναι:

7, 16, 32, 41, 44, και Τζόκερ ο αριθμός 2.

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE