ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 46χρονο - Φέρεται να έκαψε όχημα 39χρονου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 46χρονο - Φέρεται να έκαψε όχημα 39χρονου

Στη σύλληψη 46χρονου, προχώρησε την Πέμπτη (20/06) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου.

Εναντίον του 46χρονου, προέκυψε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων σχετικά με την υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της 19ης Ιουνίου 2019, στη Λευκωσία. 

Συγκεκριμένα η φωτιά ξέσπασε, σε αυτοκίνητο 39χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του, στη Λευκωσία. Η φωτιά κατασβέστηκε από γείτονα του 39χρονου, πριν από την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές στο πίσω μέρος του οχήματος. 


Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE