ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 46χρονο - Φέρεται να έκαψε όχημα 39χρονου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 46χρονο - Φέρεται να έκαψε όχημα 39χρονου

Στη σύλληψη 46χρονου, προχώρησε την Πέμπτη (20/06) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου.

Εναντίον του 46χρονου, προέκυψε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων σχετικά με την υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της 19ης Ιουνίου 2019, στη Λευκωσία. 

Συγκεκριμένα η φωτιά ξέσπασε, σε αυτοκίνητο 39χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του, στη Λευκωσία. Η φωτιά κατασβέστηκε από γείτονα του 39χρονου, πριν από την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές στο πίσω μέρος του οχήματος. 


Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.