ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Τα συγχαρητήρια του νέου Εκπρόσωπου Τύπου της Αστυνομίας σε πολίτες και δημοσιογράφους

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Τα συγχαρητήρια του νέου Εκπρόσωπου Τύπου της Αστυνομίας σε πολίτες και δημοσιογράφους

Μετά και την καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον Δικαστηρίου, εναντίον του 35χρονου καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνου, την Παρασκευή (21/6), έκλεισε ο κύκλος των ερευνών.

Η σοβαρή αυτή υπόθεση, η οποία έχει συγκλονίσει το Παγκύπριο, έχει ολοκληρωθεί ως προς το κομμάτι της διερεύνησης, ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής (21/6), ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Η ανακριτική ομάδα της Αστυνομίας εργάστηκε με μεθοδικότητα και έχει συγκεντρώσει ένα ογκώδες ανακριτικό υλικό, τεκμήρια και μαρτυρίες, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, ενώ ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στο έργο της διερεύνησης.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ανδρέου, ανέφερε ότι είναι άξιοι συγχαρητηρίων όσοι πολίτες, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν βοηθήσει ή συνέβαλαν στο όλο έργο της αστυνομίας, όπως επίσης οι λειτουργοί των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για τη συνεργασία, τη σοβαρότητα και την υπομονή που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των ερευνών.

Τα πρόσωπα και οι ομάδες που έχουν συμβάλει στη συμπλήρωση του ανακριτικού έργου, ανέφερε ο κ. Ανδρέου, είναι η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Λευκωσίας, τα μέλη της ΑΔΕ Λευκωσίας και άλλων διευθύνσεων, υπηρεσιών και μονάδων, το γραφείο καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος, τα μέλη Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ, ιδιώτες επαγγελματίες δύτες και χειριστές τεχνολογικού εξοπλισμού και λειτουργοί κρατικών υπηρεσιών σε υποστηριχτικές υπηρεσίες.

“Όλοι αυτοί έχουν εργαστεί με υψηλό επαγγελματισμό, υπομονή και επιμονή και έφεραν εις πέρας τη δύσκολη αυτή αποστολή για εντοπισμό των σορών των θυμάτων και πλήρη εξιχνίαση και τεκμηρίωση της υπόθεσης” δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας..

Μετά από σχετική ερώτηση, ο κ. Ανδρέου, ανέφερε ότι υπολείπεται ακόμη ένα μικρό ανακριτικό έργο το οποίο θα συνεχίσει η ανακριτική ομάδα για την ολοκλήρωση του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top