ΛΕΜΕΣΟΣ: Από το κρατητήριο στο...κρατητήριο 30χρονος- Για εμπρησμό γραφείων εταιρίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Από το κρατητήριο στο...κρατητήριο 30χρονος- Για εμπρησμό γραφείων εταιρίας

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εξέδωσε την Παρασκευή 21/6 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 30χρονου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση εμπρησμού γραφείων εταιρείας, που διαπράχθηκε στις 18 Μαΐου, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά στα γραφεία της εταιρείας έγινε αντιληπτή γύρω στις 23:30 της 18ης Μαίου και κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προτού επεκταθεί στο εσωτερικό.
 
Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για κακόβουλη ενέργεια.
 
Το Επαρχιακό Δικαστήριο διέταξε την εξαήμερη κράτηση του υπόπτου, ο οποίος ήδη τελεί υπό κράτηση για άλλη υπόθεση εμπρησμού, που διαπράχθηκε στις 14 Ιουνίου, επίσης τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE