ΛΕΜΕΣΟΣ: Από το κρατητήριο στο...κρατητήριο 30χρονος- Για εμπρησμό γραφείων εταιρίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Από το κρατητήριο στο...κρατητήριο 30χρονος- Για εμπρησμό γραφείων εταιρίας

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εξέδωσε την Παρασκευή 21/6 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 30χρονου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση εμπρησμού γραφείων εταιρείας, που διαπράχθηκε στις 18 Μαΐου, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά στα γραφεία της εταιρείας έγινε αντιληπτή γύρω στις 23:30 της 18ης Μαίου και κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προτού επεκταθεί στο εσωτερικό.
 
Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για κακόβουλη ενέργεια.
 
Το Επαρχιακό Δικαστήριο διέταξε την εξαήμερη κράτηση του υπόπτου, ο οποίος ήδη τελεί υπό κράτηση για άλλη υπόθεση εμπρησμού, που διαπράχθηκε στις 14 Ιουνίου, επίσης τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Κόστα: Κυπριακό, Τουρκία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Κόστα: Κυπριακό, Τουρκία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Στα θέματα που θα απασχολήσουν την αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.