ΕΚΤΑΚΤΟ - Κυκλοφοριακή συμφόρηση στον αυτο/δρομο Λευκωσίας – Λάρνακας – Αστυνομία στο σημείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ -  Κυκλοφοριακή συμφόρηση στον αυτο/δρομο Λευκωσίας – Λάρνακας – Αστυνομία στο σημείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κυκλοφοριακό χάος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας το οποίο σύμφωνα με την Αστυνομία οφείλεται σε οδικά έργα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κυκλοφοριακό χάος με την αυξημένη τροχαία κίνηση, δημιουργήθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής (21/6) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λάρνακας παρά την έξοδο του Πέρα Χωρίου.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, η κυκλοφοριακή συμφόρηση έχει προκληθεί λόγω των οδικών έργων που εκτελούνται αυτή την ώρα (16:00) σε σημεία του αυτοκινητόδρομου.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των αστυνομικών που βρίσκονται στο σημείο.

Φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων εναντίον του 55χρονου φερόμενου δράστη της απόπειρας φόνου εναντίον 41χρονου στην Αμαργέτη της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE