Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων για τον θάνατο του Δημήτρη Χριστόφια

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων για τον θάνατο του Δημήτρη Χριστόφια

Tα βαθύτατα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του εκλιπόντος τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νικόλαος Βούτσης.

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο Ελληνισμός πληροφορήθηκε σήμερα το θάνατο του Δ. Χριστόφια. Ο Δ. Χριστόφιας δεν υπήρξε μόνο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Βουλής των αντιπροσώπων της Κύπρου, αλλά και ένας συνεπής αγωνιστής της Αριστεράς», ανέφερε στην δήλωσή του ο κ. Βούτσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE