Ξύπνησαν μνήμες στην Ελλάδα - Μεγάλη πυρκαγιά στο Λαγονήσι κοντά σε κατοικίες

Ξύπνησαν μνήμες στην Ελλάδα - Μεγάλη πυρκαγιά στο Λαγονήσι κοντά σε κατοικίες

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (22/6) σε έκταση με ξερά χόρτα στο Λαγονήσι, μεταξύ Καλυβίων και Αναβύσσου, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ώστε να εξουδετερωθεί γρήγορα ο κίνδυνος.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ οι φλόγες βρίσκονται σε μικρή απόσταση από διάσπαρτες κατοικίες όμως για την ώρα δεν υπάρχει αναφορά για άμεση απειλή, σύμφωνα με το κέντρο επιχειρήσεων.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα κι ένα πεζοπόρο τμήμα. Ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν δύο αεροσκάφη κι ένα ελικόπτερο.

Στο σημείο αναδύεται πυκνός καπνός.

Εξαιτίας της πυρκαγιάς η Τροχαία έχει προχωρήσει σε έκτακτα μέτρα με εκτροπή της κυκλοφορίας στις λεωφόρους Καλυβίων και Αναβύσσου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωσε τη Δευτέρα ότι πηγαίνει στη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη με ένα και μοναδικό στόχο "να έχουμε θετικές εξελίξεις" και εξέφρασε την ελπίδα να γίνουν ανακοινώσεις και για διάνοιξη νέου οδοφράγματος. Eπίσης προανήγγειλε τριμερή συνάντηση του ιδίου και του Τ/κ ηγέτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ εντός Οκτωβρίου.