Ξύπνησαν μνήμες στην Ελλάδα - Μεγάλη πυρκαγιά στο Λαγονήσι κοντά σε κατοικίες

Ξύπνησαν μνήμες στην Ελλάδα - Μεγάλη πυρκαγιά στο Λαγονήσι κοντά σε κατοικίες

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (22/6) σε έκταση με ξερά χόρτα στο Λαγονήσι, μεταξύ Καλυβίων και Αναβύσσου, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ώστε να εξουδετερωθεί γρήγορα ο κίνδυνος.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ οι φλόγες βρίσκονται σε μικρή απόσταση από διάσπαρτες κατοικίες όμως για την ώρα δεν υπάρχει αναφορά για άμεση απειλή, σύμφωνα με το κέντρο επιχειρήσεων.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα κι ένα πεζοπόρο τμήμα. Ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν δύο αεροσκάφη κι ένα ελικόπτερο.

Στο σημείο αναδύεται πυκνός καπνός.

Εξαιτίας της πυρκαγιάς η Τροχαία έχει προχωρήσει σε έκτακτα μέτρα με εκτροπή της κυκλοφορίας στις λεωφόρους Καλυβίων και Αναβύσσου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE