Σε πλήρη εξέλιξη οι ετοιμασίες της ταινίας του Cage – Τί συμβαίνει στην Κρατική Έκθεση – VIDEO

Σε πλήρη εξέλιξη οι ετοιμασίες της ταινίας του Cage – Τί συμβαίνει στην Κρατική Έκθεση – VIDEO

Επί το έργον όλοι για να ετοιμαστούν οι εγκαταστάσεις της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία.

Όπως φαίνεται και στο πιο κάτω βίντεο που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κρατική έκθεση θυμίζει μελίσσι με τον καθένα να έχει τη δική του δουλειά και να εργάζονται ακατάπαυστα.

Ενώ ο χώρος φαίνεται να διαμορφώθηκε για τις ανάγκες της ταινίας, ωστόσο χρειάζονται ακόμη μερικές τελευταίες πινελιές στο όλο έργο, ενώ την ίδια στιγμή ξεκίνησαν ήδη οι «πρόβες» της ταινίας.

Με το που μπαίνει ο κινηματογραφιστής εντός του κτηρίου, παρουσιάζονται μερικά άτομα να κάνουν εξάσκηση με ψεύτικα ξίφη τα οποία προετοιμάζουν στο σημείο, με χαρτόνια και ξύλα.

Την ίδια ώρα αρκετά φορτηγά ξεφορτώνουν τον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί στο σημείο για τις ανάγκες της ταινίας με όλους να εργάζονται με γοργούς ρυθμούς.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=WbaRExewafQ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE