Σε πλήρη εξέλιξη οι ετοιμασίες της ταινίας του Cage – Τί συμβαίνει στην Κρατική Έκθεση – VIDEO

Σε πλήρη εξέλιξη οι ετοιμασίες της ταινίας του Cage – Τί συμβαίνει στην Κρατική Έκθεση – VIDEO

Επί το έργον όλοι για να ετοιμαστούν οι εγκαταστάσεις της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία.

Όπως φαίνεται και στο πιο κάτω βίντεο που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κρατική έκθεση θυμίζει μελίσσι με τον καθένα να έχει τη δική του δουλειά και να εργάζονται ακατάπαυστα.

Ενώ ο χώρος φαίνεται να διαμορφώθηκε για τις ανάγκες της ταινίας, ωστόσο χρειάζονται ακόμη μερικές τελευταίες πινελιές στο όλο έργο, ενώ την ίδια στιγμή ξεκίνησαν ήδη οι «πρόβες» της ταινίας.

Με το που μπαίνει ο κινηματογραφιστής εντός του κτηρίου, παρουσιάζονται μερικά άτομα να κάνουν εξάσκηση με ψεύτικα ξίφη τα οποία προετοιμάζουν στο σημείο, με χαρτόνια και ξύλα.

Την ίδια ώρα αρκετά φορτηγά ξεφορτώνουν τον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί στο σημείο για τις ανάγκες της ταινίας με όλους να εργάζονται με γοργούς ρυθμούς.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=WbaRExewafQ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE