ΚΥΠΡΟΣ: Νέα εκστρατεία της Αστυνομίας – Οι έλεγχοι

ΚΥΠΡΟΣ: Νέα εκστρατεία της Αστυνομίας – Οι έλεγχοι

Εκστρατεία ελέγχου μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων.

Η Αστυνομία συνεχίζοντας τις προσπάθειες της για πρόληψη και μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, πραγματοποιεί από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, μέχρι και την Κυριακή 7 Ιουλίου, την τρίτη για φέτος παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην αποτροπή των αδικημάτων όπως η επικίνδυνη οδήγηση, η μη χρήση προστατευτικού κράνους, η παραβίαση του ορίου ταχύτητας και η οδήγηση χωρίς άδεια οδήγησης.

Σημειώνεται ότι,  κατά την περίοδο 2014 - 2018, ποσοστό 52.05% των νεκρών μοτοσικλετιστών/μοτοποδηλατιστών σε οδικές συγκρούσεις, δεν έφεραν προστατευτικό κράνος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE