ΚΥΠΡΟΣ: Νέα εκστρατεία της Αστυνομίας – Οι έλεγχοι

ΚΥΠΡΟΣ: Νέα εκστρατεία της Αστυνομίας – Οι έλεγχοι

Εκστρατεία ελέγχου μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων.

Η Αστυνομία συνεχίζοντας τις προσπάθειες της για πρόληψη και μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, πραγματοποιεί από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, μέχρι και την Κυριακή 7 Ιουλίου, την τρίτη για φέτος παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην αποτροπή των αδικημάτων όπως η επικίνδυνη οδήγηση, η μη χρήση προστατευτικού κράνους, η παραβίαση του ορίου ταχύτητας και η οδήγηση χωρίς άδεια οδήγησης.

Σημειώνεται ότι,  κατά την περίοδο 2014 - 2018, ποσοστό 52.05% των νεκρών μοτοσικλετιστών/μοτοποδηλατιστών σε οδικές συγκρούσεις, δεν έφεραν προστατευτικό κράνος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE