Στη γενέτειρα του Αθηένου κηδεύεται ο Νίκος Μουγιάρης

Στη γενέτειρα του Αθηένου κηδεύεται ο Νίκος Μουγιάρης

Στην γενέτειρα του Αθηένου, θα κηδευτεί τον Αύγουστο ο μεγάλος ευεργέτης της Νίκος Μουγιάρης.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ύστερα από ενέργειες του Δήμου Αθηένου, η τέφρα του διαχρονικού ευεργέτη της και μεγάλου υποστηρικτή των εθνικών θεμάτων στην Αμερική Νίκου Μουγιάρη, θα μεταφερθεί, από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται, στη γενέτειρά του Αθηένου».

Προστίθεται ότι «η νεκρώσιμος ακολουθία του μακαριστού Νίκου Μουγιάρη θα τελεσθεί με δαπάνες του Δήμου Αθηένου στις 11 το πρωί της Κυριακής 25 Αυγούστου 2019 από την εκκλησία της Παναγίας Χρυσελεούσας στην Αθηένου».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση περισσότερες λεπτομέρειες για την κηδεία του Νίκου Μουγιάρη θα δοθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE