Στη γενέτειρα του Αθηένου κηδεύεται ο Νίκος Μουγιάρης

Στη γενέτειρα του Αθηένου κηδεύεται ο Νίκος Μουγιάρης

Στην γενέτειρα του Αθηένου, θα κηδευτεί τον Αύγουστο ο μεγάλος ευεργέτης της Νίκος Μουγιάρης.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ύστερα από ενέργειες του Δήμου Αθηένου, η τέφρα του διαχρονικού ευεργέτη της και μεγάλου υποστηρικτή των εθνικών θεμάτων στην Αμερική Νίκου Μουγιάρη, θα μεταφερθεί, από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται, στη γενέτειρά του Αθηένου».

Προστίθεται ότι «η νεκρώσιμος ακολουθία του μακαριστού Νίκου Μουγιάρη θα τελεσθεί με δαπάνες του Δήμου Αθηένου στις 11 το πρωί της Κυριακής 25 Αυγούστου 2019 από την εκκλησία της Παναγίας Χρυσελεούσας στην Αθηένου».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση περισσότερες λεπτομέρειες για την κηδεία του Νίκου Μουγιάρη θα δοθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

Ο κοινός στόχος για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό πριν από τη λήξη της θητείας του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στις Βρυξέλλες με τον κ. Γκουτέρες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αμέσως μετά τη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE