Η συνομιλία Χριστόφια με τον γιατρό του–«Αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο» -VIDEO

Η συνομιλία Χριστόφια με τον γιατρό του–«Αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο» -VIDEO

Για τον τέως Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, μίλησε ο προσωπικός του ιατρός, με τον ίδιο να αναφέρεται στην τελευταία τους συνομιλία.

Συγκεκριμένα, ο Δρ. Μιχάλης Μηνά, είπε πως ο Δημήτρης Χριστόφιας, είχε υποφέρει από πολλές ασθένειες.

Μιλώντας για τον άνθρωπο Χριστόφια, ο Δρ. Μηνά, ανέφερε πως ήταν άνθρωπος με άλφα κεφαλαίο και πως ήταν ήπιος χαρακτήρας. Πάνω από όλα παρέμεινε «ο Δημήτρης από το Δίκωμο».

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Βούρκωσε ο Άντρος μιλώντας για τον Δημήτρη Χριστόφια – «Πολλά τα πράγματα που δεν ξέρετε» -VIDEO

Ο Δρ. Μηνά, είπε πως δυο μέρες που κατάφεραν να τον βγάλουν από τον αναπνευστήρα, ο Δημήτρης Χριστόφιας του είπε χαριτολογώντας «Η εγχείρηση επέτυχε αλλά ο ασθενής επέθανε».

Όπως ανέφερε ο προσωπικός ιατρός του Δημήτρη Χριστόφια, «αντιλήφθηκε και ο ίδιος ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο», ενώ τόνισε πως «όσο και εάν υπέφερε ήταν πάντα χαμογελαστός».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=er8falrdt2U

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.