Η συνομιλία Χριστόφια με τον γιατρό του–«Αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο» -VIDEO

Η συνομιλία Χριστόφια με τον γιατρό του–«Αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο» -VIDEO

Για τον τέως Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, μίλησε ο προσωπικός του ιατρός, με τον ίδιο να αναφέρεται στην τελευταία τους συνομιλία.

Συγκεκριμένα, ο Δρ. Μιχάλης Μηνά, είπε πως ο Δημήτρης Χριστόφιας, είχε υποφέρει από πολλές ασθένειες.

Μιλώντας για τον άνθρωπο Χριστόφια, ο Δρ. Μηνά, ανέφερε πως ήταν άνθρωπος με άλφα κεφαλαίο και πως ήταν ήπιος χαρακτήρας. Πάνω από όλα παρέμεινε «ο Δημήτρης από το Δίκωμο».

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Βούρκωσε ο Άντρος μιλώντας για τον Δημήτρη Χριστόφια – «Πολλά τα πράγματα που δεν ξέρετε» -VIDEO

Ο Δρ. Μηνά, είπε πως δυο μέρες που κατάφεραν να τον βγάλουν από τον αναπνευστήρα, ο Δημήτρης Χριστόφιας του είπε χαριτολογώντας «Η εγχείρηση επέτυχε αλλά ο ασθενής επέθανε».

Όπως ανέφερε ο προσωπικός ιατρός του Δημήτρη Χριστόφια, «αντιλήφθηκε και ο ίδιος ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο», ενώ τόνισε πως «όσο και εάν υπέφερε ήταν πάντα χαμογελαστός».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=er8falrdt2U

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Η διπλωματία δεν κινείται μόνο με δηλώσεις. Κινείται και με επιμονές, αλλά και με εκκωφαντικές σιωπές. Και τα όσα διαδραματίστηκαν από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Άγκυρα το τελευταίο 24ωρο, δείχνουν ότι στο Κυπριακό διαμορφώνεται ένα σκηνικό χαμηλών τόνων, αλλά υψηλής στρατηγικής σημασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE